Monday, September 13, 2010

bertandang rumah pengantin - Raihan Mardhiah


erm hari raya pertama tak buat apa pun sebab letih menjaga adik aku kat hospital, kena warded sebab demam panas . ok la dari kena denggi yang ntah hape hape . haha . so, hari nie since aku tak de kerja sangat nak buat and bangun pun cam terlebih awal. lepas subuh terus tak tidur you . gila taakk ? then, aku decide jom pergi kenduri kahwin kenduri kakak kawan aku, Raihan Mardhiah . tetibe ramai pulak yang ajak aku pergi kenduri tue sebab nak jumpa aku . haish nak buat macam mana . nie la nasib jadi orang popular . ok guys . sape2 yg kenal aku memang korang dah tahu yang aku nie memamng senantiase overact sejak dari sekolah menengah lagi . so, jangan marah tahu !
some pictures dari kenduri tadi . jom tengok !



well, gambar dengan pengantin memang kena sentiasa ada . a
aku memang tak faham kenapa aku kena duduk kat hujung sekali ?
tak puas hati betul 


sapa kata anak norizan awang dengan nawawi awang tak lawa ?
vogue camnie pun still takde umphhh lagi ?
tak tahu dah nak kata apa .


tengok mama, sambil drive pown sempat lagi nak ambik gambar .
so, memang ada sebab nape anak dia suka ambik selca jugak / hehe .


saya dah nak pergi kenduri . jom sape nak ikut ?


lepas makan . perut kenyang . opkos kena ambik gambar . hee ~


 eh eh eh tuan rumah pun kena ambik gamabr jugak . thanks tuan rumah sebab bagi makan 
kat ktorg hari nie . makanan best . nanti i nak tempah ngan catering tue jugak la . 
abang zac sila simpan duit banyak-banyak yer !


dihimpit bakal-bakal doktor . haish . aku aje bakal engineer @  lecturer ntah hape hape . kesian
ngan tuan badan sendiri . dah la budak-budak oversea pulak tue .


jangan salah sangka . ini bestfriend forever you . dah kawan almost five years . ktorg tetap vogue sampai sekarang . hisyam you're my man and big bro .


bila dah lama tak jumpa, jadilah macam nie . hisyam si photographer, thanks .
cantik kan ktorg ?

 time nak balik, naek tangkap muat betul . masuk lapan orang sekali gus . sempit-sempit pun tetap fun .
jumpa polis tengah jalan , still buat muka vogue, ayu, innocent semuanya sebab nak cover terlebih muatan .
 hee . naisb baik polis buat-buat tak nampak walaupun warga-warga kereta memang besar-besar belaka .

tamatlah cerita hari raya saya . terima kasih kepada sesapa yang telah berbakti menyumbang jasa dalam menggembirakan hari raya saya tahun ini walaupun aisya ghazali teman baik saya beraya di dalam lecture di Vandi . ditemani buku . tapi still ko penah tengok Taylor Swift depan mata . tak aci . tak jadi nak bagi simpati kat ko la .

No comments:

Post a Comment